Gesneden fruit

vers gesneden fruit

Kleuren die je mag zien

Kleuren die je mag zien. Fris en fruitig...

Fris en fruitig...

Gesneden fruit wordt steeds populairder. Ook al omdat door de verpakking fruit steeds aantrekkelijker wordt gepresenteerd. De impuls om te kopen begint met kleur.

Het gaat niet alleen om de kleuren, de versheid en de smaken. De moderne consument wil zeker weten dat de verpakking duurzaam is vervaardigd. Poorthuis houdt daar rekening mee, net zoals onze verpakking past in een efficiënt proces: van automatisch af te vullen tot een kleurige bedrukking die fruit nog meer fleur en smaak geeft.

bakje_fruit_aardbei_comp_

Ondersteuning bij uw ontwerp

Een verpakking hoeft niet standaard te zijn. Onze ontwerpers denken daarom met u mee over een uitstraling die perfect aansluit op uw productieprocessen en uw corporate uitstraling.

Groot aanbod van diverse verpakkingen

Keuze is belangrijk. Dat biedt Poorthuis in alle opzichten: van formaten en toepassingen, tot vormgeving en praktisch in gebruik.

Maatwerk op basis van uw ideeën en onze expertise

Verpakkingen spelen een steeds grotere rol in de marketing van producten. De attentiewaarde wordt mede bepaald door materiaalkeuze, bedrukking, design en decoratie.

Duurzaam met de focus op circulair

Groen ondernemen betekent ook groen verpakken en circulair denken. Samen met onze opdrachtgevers werken wij constant aan een duurzame wereld.

Wilt u meer informatie?