Decoratie / bedrukken

PH_branche_Overige2_frontpage_03_ kopiëren_aang

Opvallend in ontwerp en bedrukking

Een verpakking moet opvallen. In het schap of in het koelvak of in een andere plek. Ook daarom is aandacht voor het ontwerp en de bedrukking van vitaal belang.

Poorthuis Packaging biedt verschillende opties om de verpakking te veredelen. IML (In Mould Labelling) Offset Dry/Wet en Embossing dragen bij aan een specifieke uitstraling en versterking van uw corporate branding.

Maar niet alleen dat: ook over de keuze voor de inkt, de voedingsdeclaratie, lettergrootte, EAN codes en opvolgnummers krijgt u advies en informatie.

Ook in technisch opzicht voor de opmaak van een verpakking, waaronder Dekwit, trapping, steunkleuren, overdruk, marge etc. vindt u bij Poorthuis de juiste antwoorden en specificaties.

diverse emmers

Ondersteuning bij uw ontwerp

Een verpakking hoeft niet standaard te zijn. Onze ontwerpers denken daarom met u mee over een uitstraling die perfect aansluit op uw productieprocessen en uw corporate uitstraling.

Groot aanbod van diverse verpakkingen

Keuze is belangrijk. Dat biedt Poorthuis in alle opzichten: van formaten en toepassingen, tot vormgeving en praktisch in gebruik.

Maatwerk op basis van uw ideeën en onze expertise

Verpakkingen spelen een steeds grotere rol in de marketing van producten. De attentiewaarde wordt mede bepaald door materiaalkeuze, bedrukking, design en decoratie.

Duurzaam met de focus op circulair

Groen ondernemen betekent ook groen verpakken en circulair denken. Samen met onze opdrachtgevers werken wij constant aan een duurzame wereld.

Wilt u meer informatie?