Tapas

Tapas

Borreltijd!

Foodsafe verpakken?

Kaasblokjes, olijven, garnalen en andere snacks voor bij de borrel vormen een groeimarkt. Het is belangrijk dat deze foodsave worden verpakt. Poorthuis heeft een uitgebreide collectie van verpakkingen die zich uitstekend lenen voor tapas en andere hapjes.

Poorthuis denkt mee tot in het schap of de koeling. Bijvoorbeeld door de 110 en 115 range en een ruim assortiment met alternatieve verpakkingen die ook ideaal zijn voor de populaire ‘3 voor 5’-concepten in het koelvak.

Rpet cup

Ondersteuning bij uw ontwerp

Een verpakking hoeft niet standaard te zijn. Onze ontwerpers denken daarom met u mee over een uitstraling die perfect aansluit op uw productieprocessen en uw corporate uitstraling.

Groot aanbod van diverse verpakkingen

Keuze is belangrijk. Dat biedt Poorthuis in alle opzichten: van formaten en toepassingen, tot vormgeving en praktisch in gebruik.

Maatwerk op basis van uw ideeën en onze expertise

Verpakkingen spelen een steeds grotere rol in de marketing van producten. De attentiewaarde wordt mede bepaald door materiaalkeuze, bedrukking, design en decoratie.

Duurzaam met de focus op circulair

Groen ondernemen betekent ook groen verpakken en circulair denken. Samen met onze opdrachtgevers werken wij constant aan een duurzame wereld.

Wilt u meer informatie?