Specials​

Specials

Als standaard geen optie is

Uniek design

Als standaard geen optie is. Uniek design

Bij Poorthuis Packaging gaan we graag buiten de gebaande paden. Een verpakkingsvraag die net even anders is dan standaard zien wij als een uitdaging die we graag samen met u aangaan.

Een andere vorm, een andere afdichtingsoplossing, of een ultralichte verpakking om plastic/basismateriaal te besparen? We hebben al tal van projecten uitgevoerd. Onze verpakkingsspecialisten denken graag met u mee.

Nieuwe craft verpakking

Ondersteuning bij uw ontwerp

Een verpakking hoeft niet standaard te zijn. Onze ontwerpers denken daarom met u mee over een uitstraling die perfect aansluit op uw productieprocessen en uw corporate uitstraling.

Groot aanbod van diverse verpakkingen

Keuze is belangrijk. Dat biedt Poorthuis in alle opzichten: van formaten en toepassingen, tot vormgeving en praktisch in gebruik.

Maatwerk op basis van uw ideeën en onze expertise

Verpakkingen spelen een steeds grotere rol in de marketing van producten. De attentiewaarde wordt mede bepaald door materiaalkeuze, bedrukking, design en decoratie.

Duurzaam met de focus op circulair

Groen ondernemen betekent ook groen verpakken en circulair denken. Samen met onze opdrachtgevers werken wij constant aan een duurzame wereld.

Wilt u meer informatie?