Groente

groente bovenaanzicht

Als het groen moet blijven

Als het groen moet blijven

Langer genieten van vers

Het gaat om versheid, maar ook om het logistieke proces. Voor Poorthuis Packaging de uitdaging om mee te denken in de gehele distributieketen: vanuit de kas of de akker tot het schap.

Zoveel groentes, zoveel soorten en zoveel verpakkingen: in ontwerp en materiaal. Een goede service en dus leverbetrouwbaarheid horen daarbij. Dankzij onze twee warehouses is Poorthuis Packaging in staat altijd uit voorraad te kunnen leveren. En we houden rekening met uw seizoenen en dus de vraag.

En dat niet in de laatste plaats: we doen wat we beloven!

Groente verpakking

Ondersteuning bij uw ontwerp

Een verpakking hoeft niet standaard te zijn. Onze ontwerpers denken daarom met u mee over een uitstraling die perfect aansluit op uw productieprocessen en uw corporate uitstraling.

Groot aanbod van diverse verpakkingen

Keuze is belangrijk. Dat biedt Poorthuis in alle opzichten: van formaten en toepassingen, tot vormgeving en praktisch in gebruik.

Maatwerk op basis van uw ideeën en onze expertise

Verpakkingen spelen een steeds grotere rol in de marketing van producten. De attentiewaarde wordt mede bepaald door materiaalkeuze, bedrukking, design en decoratie.

Duurzaam met de focus op circulair

Groen ondernemen betekent ook groen verpakken en circulair denken. Samen met onze opdrachtgevers werken wij constant aan een duurzame wereld.

Wilt u meer informatie?