Poorthuis Packaging staat bekend als verpakkingsspecialist in met name de voedingsmiddelenindustrie dankzij een breed assortiment en een uitstekende service.

Met een rijke ervaring en kennis van de markt herkent Poorthuis als geen ander de wensen en eisen van haar afnemers. Optimale service, heldere communicatie en bereikbaarheid zijn van groot belang. Maar ook flexibel opereren in een nauwgezette markt en garanderen dat er geen verstoringen ontstaan in het verpakkingsproces; het zijn elementen die voor Poorthuis vanzelfsprekend zijn.

Het hart van ons bedrijf wordt gevormd door een enthousiast team van 65 medewerkers. Vanaf 2008 is de expertise in verpakkingen en de foodindustrie steeds verder gegroeid. En niet alleen in deskundigheid maar ook in technisch en innovatief opzicht.

Nieuwe materialen en toepassingen, aandacht voor duurzaamheid en recycling, creativiteit; het komt samen om voor onze relaties de beste oplossingen te bieden en antwoord te geven op actuele vragen.

Meedenken met onze afnemers, verwachtingen waarmaken en vooral begrijpen dat service ook betekent dat uit voorraad geleverd en just in time kan worden geleverd; dat is onze belofte en ambitie!