Convenience

convenience

Nog makkelijker en efficiënter

Kant en klaar, snel verpakt.

Nog makkelijker en efficiënter, kant en klaar, snel verpakt.

Foodwaste tegengaan is een belangrijke vorm van duurzaamheid. Met de portieverpakkingen van Poorthuis draagt ook u en uw afnemers daaraan bij.

De markt voor convenience producten groeit en daartoe ontwikkelde Poorthuis speciale verpakkingen. Met voordelen als luchtdicht afsluitbaar voor nog meer versheid en houdbaarheid. En bovendien eenvoudig toepasbaar voor uiteenlopende food-producten. Gemak dient immers de mens.

Pand Almelo

Ondersteuning bij uw ontwerp

Een verpakking hoeft niet standaard te zijn. Onze ontwerpers denken daarom met u mee over een uitstraling die perfect aansluit op uw productieprocessen en uw corporate uitstraling.

Groot aanbod van diverse verpakkingen

Keuze is belangrijk. Dat biedt Poorthuis in alle opzichten: van formaten en toepassingen, tot vormgeving en praktisch in gebruik.

Maatwerk op basis van uw ideeën en onze expertise

Verpakkingen spelen een steeds grotere rol in de marketing van producten. De attentiewaarde wordt mede bepaald door materiaalkeuze, bedrukking, design en decoratie.

Duurzaam met de focus op circulair

Groen ondernemen betekent ook groen verpakken en circulair denken. Samen met onze opdrachtgevers werken wij constant aan een duurzame wereld.

Wilt u meer informatie?