Nieuws
Uw groente en fruit in de beste verpakking?

Kartonnen emmers met topseal

Ons assortiment is uitgebreid met kartonnen emmers die kunnen worden afgesloten met een topseal. Samen met de bestaande rPET- en PP-verpakkingen bieden we nu een nog breder scala aan verpakkingsoplossingen.

Logistieke optimalisatie!

Ontdek onze mogelijkheden om maximaal op logistieke kosten te besparen. Naast het gebruik van gerecycled materiaal is dit ook een serieuze vorm van verduurzamen. We vertellen u graag de mogelijkheden waarbij je tot maar liefst 25% meer kunt verpakken ten opzichte van de huidige verpakkingen.

Mono PP emmers 

Onze mono PP-emmers bieden diverse voordelen, waaronder volledig automatische verwerking zonder aanpassing van de machine, de mogelijkheid tot decoratie met IML of offsetprinting, en de beschikbaarheid van een PP-deksel. Dit alles met een minimale hoeveelheid materiaal, waardoor de emmer extra licht is.

RPET verpakkingen

U kunt natuurlijk ook kiezen voor duurzaamheid met onze rPET-verpakkingen. Gemaakt van gerecycled materiaal, bieden ze hoogwaardige, milieuvriendelijke oplossingen voor het verpakken van uw producten.

Deel dit nieuws
LinkedIn
Twitter