Nieuws
Kraft bowls, dan valt er wat te kiezen.

Bij Poorthuis Packaging zijn wij altijd op zoek naar duurzame oplossingen voor onze klanten en voor de planeet.
Een van de nieuwste ontwikkelingen als duurzame optie voor het verpakken van AGF is de kraft papier bowl. Daarnaast bestond al de rPET (bowl) versie.
De nieuwe kraft bowls van Poorthuis packaging, die laten je product er extra smakelijk uitzien.
 
Kraftpapier heeft een aantal belangrijke voordelen zo is het recyclebaar en wordt het gemaakt uit FSC gecertificeerde, duurzame bronnen. Bovendien heeft het een natuurlijke uitstraling en kan het bedrukt worden met milieuvriendelijke inkten, waardoor het niet alleen duurzaam is, maar er ook nog eens goed uitziet. Kraftpapier is dus een fantastische optie voor het verpakken van AGF.

rPET is gemaakt van gerecycled plastic en heeft ook tal van voordelen. Het is een van de meest duurzame kunststof verpakkingen die beschikbaar zijn
en kan na gebruik worden gerecycled, waardoor het een geweldige manier is om afval te verminderen. rPET is goed bestand tegen vocht en heeft uitstekende barrière-eigenschappen, waardoor het geschikt is voor het verpakken van vochtige en gevoelige producten zoals AGF.
Tray en bucket van rPET

Beide opties hebben dus hun flinke voordelen. Kraft papier biedt duurzaamheid, kwaliteit en een natuurlijke uitstraling, terwijl rPET een duurzame en waterbestendige verpakkingsoplossing biedt. Als de verpakkingsproducent bieden wij beide opties aan onze klanten en helpen wij hen te kiezen voor de oplossing die het beste past bij hun behoeften en bijdraagt aan een gezondere planeet.

Wil u graag een advies op maat? Neemt u dan contact met ons op en onze verpakkingsspecialisten denken graag met u mee.

Deel dit nieuws
LinkedIn
Twitter