Nieuws
EK emmers

Bij Poorthuis Packaging hebben wij EK emmers ontworpen voor snoepgroenten. Deze emmers bieden een duurzame en aantrekkelijke manier om uw producten te presenteren. In aanloop naar het EK Voetbal 2024 hebben we een unieke serie ontwikkelt voor zowel de Nederlandse als de Belgische markt.

Lekker voor het EK Voetbal

Voor EK voetbal hebben we vier designs ontworpen. Er zijn twee varianten voor Nederland en twee voor België, beschikbaar in 250 gram en 500 gram. Deze emmers zijn ideaal voor consumenten die een feestelijke verpakking zoeken voor hun favoriete wedstrijd tijdens het EK Voetbal.

Nederlandse kartonnen emmers

Onze Nederlandse verpakkingen zijn qua design een eerbetoon aan de nationale trots. Met opvallend oranje en de rood-wit-blauwe kleuren van de Nederlandse vlag, creëren deze emmers een feestelijke sfeer tijdens elke wedstrijd. De 250 gram verpakking is perfect voor een kleine snack, terwijl de 500 gram emmer ideaal is voor grotere gezelschappen. Deze verpakking is zowel visueel aantrekkelijk als functioneel.

Belgische kartonnen emmers

Voor België hebben we ook twee varianten ontworpen. De Belgische kartonnen emmer straalt in helderrood en combineert dit met de zwart-geel-rode kleuren van de Belgische vlag. Dit design geeft de passie en het enthousiasme van Belgische voetbalfans perfect weer. Net als de Nederlandse variant zijn deze emmers beschikbaar in 250 gram en 500 gram, passend voor elke gelegenheid.

Duurzaamheid en Functionaliteit

Naast het aantrekkelijke design hebben we veel aandacht besteed aan de duurzaamheid van onze kartonnen emmers. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig karton, wat ze stevig en milieuvriendelijk maakt. Deze verpakking beschermt de snoeptomaten en andere AGF-producten, waardoor ze vers en smakelijk blijven.

Met onze nieuwe kartonnen emmers voor snoeptomaten en andere AGF-producten bent u klaar voor het EK Voetbal 2024. Dankzij de opvallende designs en praktische formaten zijn deze verpakkingen een geweldige aanvulling voor elke voetbalfan.

Deel dit nieuws
LinkedIn
Twitter